Waarom kiezen voor GVON?

GVON is een groot notariskantoor en heeft elke specialisatie binnen het notariaat in huis.

Twee notarissen

GVON heeft twee notarissen met elk meer dan 20 jaar ervaring binnen het notariaat en 3 kandidaat-notarissen, waardoor zowel de particuliere als de zakelijke klant op maat geadviseerd kan worden, op elk vakgebied. Daarnaast is het ook mogelijk om creatieve en op maat gesneden oplossingen te bieden.

Ter ondersteuning van de (kandidaat-)notarissen zijn er meer dan 10 paralegals en medewerkers ter beschikking, welke een hecht team vormen en samen beschikken over jarenlange ervaring, waardoor elk verzoek efficiënt kan worden afgewikkeld.

Dichtbij Amsterdam en Schiphol

GVON is gelegen nabij het centrum van Hoofddorp en is goed bereikbaar vanaf Amsterdam (circa 12 minuten) en Schiphol (circa 4 minuten). Tevens heeft GVON de beschikking over gratis parkeerplaatsen en is het kantoor rolstoelvriendelijk, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Enkele voorbeelden van onze expertise:

Nieuwbouw

Al jarenlang zijn wij als projectnotaris betrokken bij de verkoop en leve­ring van verschillende nieuwbouwprojecten, zowel binnen als buiten de regio. Wij luisteren naar uw wensen, ad­vi­seren u en vertalen de beoogde ontwikkeling naar een heldere en duidelijke akte.

We zijn gewend om contact te onderhouden met gemeenten, archi­tec­ten, aannemers, kadaster, garan­tie instituten en bouw,- en pro­ject­be­ge­leiders. U heeft binnen ons kantoor contact met een vaste projectleider die op de hoogte is van alle ins en outs en ondersteund wordt door een team van medewerkers met jarenlange ervaring.

Klik hier voor meer informatie.

Afwikkeling Nalatenschap

Als iemand komt te overlijden dan wordt zijn nalatenschap (het geheel van zijn bezittingen en zijn schulden) geërfd door zijn erfgenamen. Er zullen rekeningen moeten worden betaald, vorderingen moeten worden geïnd, spullen moeten worden verdeeld en er moet aangifte voor de erfbelasting worden gedaan. Men noemt dat het afwikkelen van de nalatenschap.

GVON kan deze afwikkeling voor u uit handen nemen.

Klik hier voor meer informatie.

Een eigen bedrijf starten

Als je een eigen onderneming start, moet er veel geregeld worden. Niet alleen een goed ondernemingsplan is belangrijk, maar ook is het van groot belang dat je een ondernemingsvorm kiest die bij je past.

Ondernemen brengt risico’s met zich mee, met name financiële risico’s. In welke mate je aansprakelijk bent voor de schulden van de onderneming, hangt onder andere af van de ondernemingsvorm die je kiest. De ondernemingsvorm waarin je uiteindelijk de onderneming drijft, kan dus grote gevolgen hebben. GVON kan je adviseren bij de beste ondernemingsvorm voor jouw persoonlijke situatie.

Klik hier voor meer informatie.

Share this post