Meestal is een bezoek aan de notaris gekoppeld aan een mijlpaal in uw leven! Bijvoorbeeld het kopen van een huis of het bezegelen van een huwelijk. Of op zakelijk gebied: het oprichten van een onderneming, de overdracht van aandelen of de aankoop van een bedrijfspand.

Naar een notaris gaat u niet iedere dag. Alleen voor speciale gelegenheden die u vast wilt leggen of die wettelijk vastgelegd moeten worden. Het kopen van een huis of het starten of overnemen van een onderneming zijn leuke gebeurtenissen, waarbij de notaris u kan helpen het professioneel en verstandig af te handelen.

Waar u ook voor komt, u wilt een goed gevoel hebben bij uw notaris. Een modern kantoor dat ook oog heeft voor het traditionele vakwerk. Deskundige medewerkers die werken met hart voor uw zaak én verstand hebben van de regels, de details zien en die vervelende kleine lettertjes voor u ontcijferen.

Gevestigd aan de rand van Hoofddorp, midden in de Haarlemmermeer, vlakbij Schiphol en Amsterdam, vindt u het moderne notariskantoor van onze notarissen: mr. Rajesh Gopisingh en mr. Susan van Os. Sinds 1 januari 2009 zijn zij uw notarissen in de gemeente Haarlemmermeer. Zij hebben het kantoor van oud-notaris mr. D.B. Schoemakers voortgezet.

Ons gezellige kantoor bestaat uit een slagvaardig en hecht team dat  beschikt over jarenlange ervaring, waardoor uw verzoek efficiënt kan  worden afgewikkeld. Daarnaast kunnen wij u ook creatieve en op maat gesneden oplossingen bieden. Dit alles binnen een goede prijs- en  kwaliteitverhouding.

De notarissen en hun medewerkers begroeten u graag op hun kantoor aan de Boslaan 4 in Hoofddorp.